Personligt

Åren

Glad påsk hörrni. Vädret är inte riktigt lika soligt som igår och ärligt talat har jag njutit av en dag inomhus. Med allt solsken vi fått njuta av de senaste dagarna har jag ägnat massor med tid med att flänga runt och fixa saker. I dag har jag gjort tvärtom. Har haft pyjamas hela dagen, lekt inomhus med B, lyssnat på podd och hängt med Niki. Har inte gjort ett enda måste. Borde egentligen plocka upp lite här inomhus (gud vad stökigt det blir med beeb) men struntade helt i det. Har inte ens lagat middag utan ätit gårdagens rester (lamm, hasselbackspotatis) och druckit ett glas rödpang på det. Kom även på mitt i allt att jag och Niki har sexårsdag idag. Sex år sedan vi träffades en natt på Ahjos dansgolv. Sedan den natten har det inte gått en dag utan att vi hörts. Vi blev tillsammans på en gång och hann aldrig pyssla med spel eller andra jobbigheter. Det sa pang och sen var vi liksom bara självklara.

Kommer ihåg att jag skrev till honom två dagar efter dansgolvsnatten och frågade
Var hänger du din hatt ikväll?
Bredvid din, svarade han.

Ostiga som vi är.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *