Random

Måndag-tisdag

Dagarna går så fort nu och jag njuter verkligen av att få vara föräldraledig. Nu mer än någonsin. Mitt barn är så himla roligt att umgås med. I början när han var nyfödd var han mer av ett paket. Han sov, åt och sov. Nu är han en person. En person som är så sjukt rolig att umgås med. Det bästa han vet är att jag överdrivet besvarar honom. Liksom reagerar gånger 100 när han snackar med mig. Svarar honom entusiastiskt med mycket ansikte ”Nej men guuuuuuuuud, berätta meeeeeeer”. Tänk er hur Hannah Widell och Amanda Schulman pratar med varandra i deras podcast Fredagspodden. Exakt sådär reagerar jag på hans snack och han kiknar av skratt. Det är så gulligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Han tycker att jag är bäst. Jag tycker att han är bäst.

Annars läser jag Kugges bok. Är nästan klar. Har sådär 40 sidor kvar och lovar att jag ska skriva om den efteråt. Har även hängt med Jonski. Kaffedejt <3Moi!Ni måste hålla med om att mina sex euros tulpaner från Plantagen är fantastiska? Klättrade även upp med Björnie på berget bakom vårt hus med babybjörnen på. Ser lite ledsen ut här för jag hade just gråtit åt Hanapees otroliga podcast. Lyssnade på deras senaste avsnitt där hon förklarade så bra hur man blir lite nyfrälst känslomässigt som gravid. Men grät framförallt åt berättelsen om när hennes bror föddes med tarmarna utanför kroppen. Sådär som vi trodde att B skulle göra. Tänk att vi trodde att hans mage var öppen mellan första och andra ultraljudet innan det visade sig vara falskt alarm. Ändå flera veckor vi bara gick runt och var oroliga. Fy. Nej men jag gråter så lätt åt historier med barn numera. Historien om att det opererades massor på Hanapees prematurfödda bror utan smärtstillande fick mig nästan att stänga av podden helt. Tydligen visste man inte året 1985 att spädbarn kan känna smärta. Fy fan. Gråter varje gång jag tänker på det. Hemma åt jag vegetarisk pasta bolognese på Belugalinser. B fick smaka en miniklick och älskade sitt liv. Sats och Elixia har numera gratis onlineträning. Har kört deras Strong Mama två dagar i rad nu. Träning anpassat för nyblivna mammor. Lagom. Efter det gick jag och B rundan genom skogen och byvägen tillbaka. Well done.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *