Bernie,  Landet

En morgon när ens bebis sovit bra

Godmorgon! Igår fick Bernie mat vid 18:03 och gick och la sig lite efter 19. Han vaknade nästa gång vid 22, åt och sov därefter till 03, somnade om och vaknade vid 06. Herregud vilken fantastisk natt. Ett enda uppvak!!! Han har aldrig sovit så länge i ett sträck tidigare och jag har inte sovit så här bra sedan oktober. Det här med endast min bröstmjölk i magen. Var lite i valet och kvalet att sluta amma häromdagen. Mest för att han så sällan verkade mätt och att varje matning i vaket tillstånd kändes mer som en boxningsmatch än en middag. Men så har jag efter råd försökt äta bättre och oftare plus druckit mer vatten. Dessutom har hans nattliga sömn blivit bättre och bättre för varje natt som vi använt Rullavagns sömnschema. Gör i och för sig en egen variant av det eftersom B gärna sover längre än korta stunder. Istället för fyra naps per dag tar han tre. En kort på morgonen och två längre på dagen. Allt som allt högst fyra timmars dagssömn. Sån skillnad. Okej, inser nu när jag skriver det här pigg och glad att nästa natt kommer att vara katastrofal eftersom jag nu jinxar lite väl mycket. Men det är helt okej.

Var bara tvungen att skriva av mig den här glädjen. Känner mig så otroligt fräsch idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ska fira med ett litet glas skumpa ikväll! Fan, 4,5 timmars sömn i ett sträck. Otroligt!!!!

När B väl vaknat för morgonen 06:00 gick vi upp och möttes av det här:

Nu ska jag och den här killen leka med hans giraff. Tänkte när jag köpte en Sophie de la giraffe att det var en lite väl dyr plastgrej till leksak. Men han fullkomligt älskar den. Värt det. Nästa vecka kommer ett skiphop aktivitetscenter på posten. Hoppas han gillar.

2 Comments

  • Amanda

    Wow! Så otroligt fint ni har det där i Ingå! Nu när världen är upp och ner känns det extra viktigt att få njuta av naturen. Berätta sen gärna vad Bernie tyckte om aktivitetscentret! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *