Listor

Listan om TV

Stal den här listan av Sandra Beijer.

Vilket underhållningsprogram hade du helst varit med i?
Är verkligen inte tillräckligt bra, men Sveriges Mästerkock skulle ju vara roligt att vara med i. Det verkar så härligt att få massa matuppgifter att lösa på tid. Känns dessutom som om man lär sig otroligt mycket när man är med där. Ja tack. På tal om det programmet. Vinner Sofia och får sin kokbok publicerad med tema spel och laga mat ihop ska jag köpa den asap. Varför har ingen gjort en sådan tidigare?

Vilket program hade du helst varit programledare för?
Bachelor. Fullkomligt älskar reality-tv och extra mycket just dejtingshowerna. Brukar säga att om jag skulle få byta jobb till vad som helst hade jag landat på casting till tv-program. Dröm! Nu har jag i och för sig jobbat med tv tidigare (i tre år) och det var ju härligt. Förutom den lilla detaljen att man var underbetald, levde på korta kontrakt och var arbetslös varje sommar på grund av ingen betald semester. Men tillbaka till frågan. Programledare för Bachelor skulle vara fint.

I vilket program hade du helst suttit i juryn?
Idol. Ser kul ut (och tungt).

Om du måste, vilket hade du valt att vara med i – Paradise hotel eller Big brother?
Har faktiskt aldrig tittat på Big Brother. Vi hade inte den tv-kanalen när jag bodde hemma och som vuxen har jag aldrig ens gett programmet en chans. Så jag hade valt PH. Det programmet kan jag utan och innan. Jag skulle som tur bli utslängd redan i första avsnittet när det gått upp för de andra deltagare att jag inte bara är en gammal småbarnsmamma utan att jag har en utbildning också. Hemskt.

Du ska tävla i ett program på tv. Vilket?
På Spåret verkar kul. Vill vara i lag med min pappa. Vi kan så olika saker att jag tror att vi skulle kunna vara ett vinnande koncept.

Har du blivit tillfrågad att vara med i ett lekprogram någon gång?
Icke.

Har du varit med i TV?
Jag var med i ett program som hette P.S på SVT i början av 2000-talet. Har än idag inte sett det. Numera har jag i och för sig inga ångestkänslor när ja tänker på min medverkan. Men under många år, särskilt som tonåring dog jag inombords om någon ens nämnde det. Kanske för att direkt efter det sändes blev en så stor snackis i skolorna i Värnamo (inte i en positiv bemärkelse) att jag låtsades som det aldrig hänt. Sen har jag varit med i Min Morgon som jag arbetade för i tre år. Var den där typen som intervjuade folk på stan och gjorde liverapporter från distans. Min Morgons sminkloge. Kanske Svenskfinlands mest fotade loge?


En tv-serie du hade velat ha en roll i?

Gossip Girl. Vill också ha skoluniform, diadem och knästrumpor.

Om dina vänner hade anmält dig till en reality-serie i smyg, vilken hade de valt då?
Expedition Robinson kanske? Mardröm.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *