Random

Att gömma sig i Ingå

Min man (han på bilden som numera jobbar hemifrån) klagade innan idag på mitt bloggande. Vad är det här för frekvens på inlägg undrade han upprört. Jag kan inte annat än hålla med. Hela den här coronakarantänen har förslappat mig. Som om jag blivit världens lataste person. Tror det att det har med att allt program jag fyllt veckorna med är avbokade och jag vandrar runt i tights, mjuka amningstoppar och självtorkat hår. Hela den looken får mig att tro att jag är lite sjuk? Som om jag tappat 50% av min vanliga energi och då är jag inte sjuk. Inte alls kul. Tänker att jag från och med imorgon ska klä på mig lite mer ordentligt, fixa till mig lite och få tillbaka rutinen som helt fallerat. Jaja. Han på bilden jobbar i alla fall hela tiden. Duktig kille. När vi anlände till Ingå igår var huset ganska kallt (14 grader, pappa undrar säkert) och Bernie fick hänga lite i sin merinoull-overall medan vi gjorde brasa och höjde golvvärmen. Kökshandduken under honom är för att skydda fåret lite från hans spyor. Kunde såklart inte lämna mina blommor hemma utan klippte ner dom från daggvasen, stoppade ner dom i en lite tåligare HM-vas och placerade bredvid mig i baksätet. Niki skrattade åt mig. Vem tar med sig blommor i vas till ett liv i karantän? Jag gör det. Blommor <3. När Bernie tog en lång sovstund i sin vagn spelade jag Sims som om det vore 2001. Fuskar såklart massor och motherlodear massor med kapital så att jag kan bygga fantastiska och enorma hus. Synd att samma fusk inte fungerar i riktiga livet. Att man skulle kunna pausa sitt liv, trycka på tre knappar och skriva in motherlode i ett fält och så cashar man inte 50.000 på kontot. Jaja. Vi bunkrade lite faktiskt när vi kom hit. Köpte mat så att vi klarar oss till och med söndag. Sen köpte vi med lite rödvin såklart. Man kan väl inte leva ett liv i karantän utan rödpang sa jag till Niki och han höll såklart med. Om ni har tråkigt och befinner er i närheten av Ingå kan ni få låna min pusselkollektion jag shoppade på mig den där perioden som jag var arbetslös. Pussel är fantastiskt för hjärnan. Kanske en av de bättre underhållningsformerna. Min favoritpusselkonstnär är som ni ser Jan Van Haasteren. Bästa pusslen. En annan sak man måste göra i livet i karantän är att äta tacos. Man kan aldrig köpa för många avocados. Så sant som det är sagt.

Nu ska jag kolla på amerikanska Bachelor på TV4Play. Bara för att jag kan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *