Random

En lista

 

Något klädmode du vill rädda världen ifrån?
Nyproducerad äkta päls.

Vad skulle din kokbok heta om du gjorde en?
När smöret tystnar.

En skådespelare som du verkligen hatar?
Adam Sandler är verkligen inte min favorit. Det är så tydligt att han producerar sina egna filmer när han varje gång ger sig själv roller där han får brudar som är 1000 gånger snyggare och härligare än honom och hans karaktärer. Ingen annan skulle ge honom den typ av roller. Sen ska han alltid spela en man som är sjukt mansgrisig men ändå ska föreställa charmig. Går inte ihop. Otroligt jobbig skådis och oavsett film han är med i har han alltid riktigt fula kläder. Nästan så att det blir lite komiskt.

Upptäckt något nytt nyligen?
Att till och med jag som aldrig oroar mig för något oroar mig för corona och vad det gör med vårt samhälle. Är inte rädd för att bli sjuk själv, men rädd för hur det påverkar personer i riskgrupper, världsekonomin och sjukvården. Helt nya känslor för min del.

Senast lästa bok?
Som Pesten av Hanne-Vibeke Holst. Har inte hunnit börja på någon ny sedan jag läste ut denna tjockis till bok som handlar om ett otroligt aktuellt tema. En epidemi sprids världen över och huvudpersonen som arbetar för WHO har liite att bita i.

Senast sedda film?
Ingen film direkt men såg serien The Stranger på Netflix och tyckte att den var både bra och spännande. Väldigt oförutsägbar och svår att slita sig ifrån. Baserad på en bok av Harlan Coben.

Ett ord du gillar?
Fabulös. Vet egentligen inte varför men försöker trycka in det lite här och var.

Du får någon form av mat i din hand just nu genom magi. Vad skulle det vara?
Falukorv från Vaggeryd. Sveriges absolut bästa falukorv.

Gjort något spännande idag?
Promenerat till Gräsviken fram och tillbaka och hämtat leksaker till Bernie. Otroligt ospännande faktiskt men killen behövde verkligen en prasselbok i sitt liv.

När gjorde någon dig glad senast?
Bernie inatt när han hade världens bästa natt och sov fyra timmar i sträck i hela tre etapper. Vem är han?

När gjorde någon dig besviken senast?
För några veckor sedan när jag fick en kommentar som jag inte bett om.

Hur länge till tänker du blogga?
Jag och Jonski pratade om just det här häromdagen. Att hur länge till ska vi pyssla med bloggandet? Vad ska vi riktigt blogga om? Börjar vi bli för gamla? Själv tänker jag att jag bloggar så länge det är roligt. Vi får se.

2 Comments

 • Amanda

  Åh vad skönt att Bernie sovit så bra! Så det finns hopp för oss andra 🙂 Haha håller helt med allt du skrev om Adam Sandler! Finns det månne någon som tycker att han är rolig och att filmerna han är med i är bra?

  • Lina

   Hehe. Gud, man ska inte jinxa det där med sömn. Ena natten är fantastisk medan en annan kan vara hemsk. Upp och ner. Puh.

   Ja, Sandler. Herregud. Tack för att du håller med 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *