Random

Raincheck

Fredagkväll här hemma i Berghäll.  Jag skulle egentligen iväg på middag med bestämde mig för att ställa in och istället bara vara hemma. Har haft en händelserik vecka med lite färre timmar på sömnfronten så kände verkligen för en lugn kväll. Idag har vi även hängt på barnsjukhuset igen och efter det lunchat med min vän Ellen och hennes fyra månaders bebis August. Ändå bra proggis (Ellen och August alltså). Så ikväll hänger vi bara hemma, lagar pizza, dricker ett glas rödpang och kollar på hockey. Karatekiden (han sparkar massor just nu) vägrar sova och är i skrivande stund fortfarande vaken så här två timmar efter läggtid. Tänker själv ta en tidig kväll och så fort han somnat ska jag också krypa ner. Imorgon ska vi på 30-årsfest. Blir kul.

Tänkte passa på att dela med mig av två norska tips.

  • Har du inget att se på så är Oljefondet på Netflix den ultimata helgserien för dig. Så rolig och välgjord fiktiv humorserie om gänget som leder världens rikaste statsägda fond. Det blir väldigt roligt när norrmän driver om hur otroligt rika dom är. Älskar.
  • Har du inget att läsa så är Vigdis Hjorths Arv och Miljö fantastisk. Lyssnade klart på den tidigare idag och tyckte att den var så bra. Om dåliga familjerelationer och att få upprättelse. Boken är skriven ur huvudkaraktärens synvinkel genom jag-form och det fungerar verkligen bra för den här typen av berättelse. Det känns verkligen som att vi känner varandra efter bokens slut. Läs (eller lyssna).

 

Sen fyra bilder från vår fredag här hemma. 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.