Bernie

Kanske sämsta inlägget hitills

Hallå bloggen. Vad har jag pysslat med de senaste dagarna när jag helt tydligt hunnit glömma bort att jag har en blogg? Jag har bland annat inte varit på babysim så som vi har inbokat på måndagar. Istället har vi besökt en privatläkare på Pihlajalinna och därefter hängt på barnsjukhuset en halv dag för att få bukt på B:s mage. Nu verkar hans mage hur som helst vara lite bättre. Åt rätt håll i alla fall.  Vi ska dock tillbaka till sjukhuset en sväng imorgon på morgonen för att dubbelkolla att han inte är uttorkad. Blir säkert bra.

Igår hängde vi på Väntans café på Luckan och pratade kroppen efter en graviditet (B smittas alltså inte med något) och där fick jag lära mig att vagnpromenader, bäckenbottenträning och att tänka på hållningen är bra träning första halvåret. Hade heller ingen aning om att amningen påverkar kroppen med lösa leder och att man ska vara rädd om sig själv. Tänk vad braiga saker man kan lära sig.

Här tänkte jag skriva något mer matigt om dagarna men nu vaknade mitt barn och han är av den bestämda åsikten att man ska umgås med honom och inte stirra på en datorskärm. Ursäkta kanske bloggens sämsta inlägg hittills. Förlåt, vi hörs senare.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *