Random

Vecka 9

 

Måndag: Vardag och efter en händelserik helg känns vardag mer än välkommet. Niki är föräldraledig även den här veckan så jag och B har soligt sällskap även denna måndag. På måndagskvällen är det dags Bernies första babysim på Folkhälsan i Brunakärr. I skrivande stund har vi den biten avklarat och lillsimmarn sover djupare än någonsin tidigare. Mycket lyckat premiärsim.

Tisdag: Senaste månaderna har vårt hem samlat på sig en hel del saker och det börjar verkligen märkas. Tisdagen ska därför ägnas åt att rensa och plocka undan. Dags att packa ner för små babykläder och fixa ordning i skåp och lådor. På kvällen ska vi till Kyrkogården med Nikis familj eftersom det då är tio år sedan Nikis pappa och Bernies farfar Kaj lämnade vår jord. 10-års jubileum, eller vad man ska kalla det. Efteråt ska vi till Kajs favoritrestaurang Rivoli på drinks i hans ära. Även om jag och Kaj aldrig träffades så känns det ibland som att jag känner honom genom familjens alla berättelser. Fint.

Onsdag: Jonski och Celie kommer hit på frukost (perks of mammaledig bästis). Efter det ska jag och Nea på Babycafé på Lilla Luckan tillsammans (kom dit om du har en beeb och vill umgås). På kvällen är planen att åka till Ingå. Passa på när Niki är ledig helt enkelt.

Torsdag-Söndag: Ingåmys för hela slanten. Ska fortsätta läsa boken jag lånat från Ingås bibliotek, leka med mitt barn och umgås med min man. Blir bra!

5 Comments

 • Amanda

  Vi funderar på att börja babysim nu på våren. Tyckte Bernie om det? Verkar ju åtminstone lovande med tanke på sömnen ??? Var alla bebisar ungefär i samma ålder eller?

  • Lina

   Men kom med! Vi simmar måndagar 17:30, kom med i samma grupp vettja. Det gick verkligen superbra. Lite konfunderad var Bernard nog men mest var han bara nöjd. Man liksom myser runt med sin bebis i poolen och så kommer instruktörer och hjälper en med olika grepp. De flesta bebisar var äldre än B men vi är ju där så kom med samma tid. Ja, sömnen efteråt var helt trolig. Han sov som en sten i flera timmar. Tror aldrig han sovit så länge ett sträck tidigare. Nice.

 • Amanda

  Jaa det sku ju faktiskt vara roligt! Ska kolla in Folkhälsans babysim ☺️ Det låter ju gulligt och kanske bra att introducera poolen innan vår resa till Grekland. Såg att ni också ska resa till Grekland på våren! ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *