Helsingfors

Tio år

Ibland är det lite konstigt att tänka att vi för ett år sedan inte visste att Bernie fanns (och då fanns han knappt). Det är otroligt hur mycket som kan hända på ett år. På samma sätt pratade vi om tiden med Niki idag när vi besökte kyrkogården med Nikis familj på hans pappas 10-åriga dödsdag. Att hur mycket som har hänt i Nikis och hans familjs liv de senaste tio åren och att man har ingen aning om hur de kommande tio åren kommer att se ut. Fint och lite skrämmande på en och samma gång. Livet livet.

Efter drinks på Kyrkogården gick vi vidare till Kosmos eftersom Rivoli visade sig vara stängt. Där åt vi middag tillsammans och skålade för Kaj. Blev lite extra glad i hjärtat där och då för att vi även döpt Bernard till Kaj. Kaj Bernard.

Här har vi min svärmor Gaby, mina två svägisar Malin och Hanna, Niki och Kaj Bernard som just då var lite sur 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *