Random

Grekland

I maj åker vi till Grekland i åtta dagar. Rättare sagt till ön Rhodos (aldrig varit där tidigare). Vi åker med Nikis förra jobb Tui och skäms inte alls över att åka på charterparty med vår då snart sexmånaders bebis. Hehe. Ska bli superskönt att inte göra någonting annat än att ta det riktigt lugnt. Vi tog ett hotellrum med direkt nedgång till pool så när Bernard sover dagssömn i rummet kan jag och Niki fortsätta sola och bada från vår egen terass. Otroligt smart.

Niki som brukade åka på hotellbesökarveckor när han jobbade för Tui (kolla på hotell) har besökt vårt hotell och gillade det starkt. Så vi går från att endast ha bott på barnfria hotell till att nu checka in på värsta barnresorten. Tror det blir superbra. Shoppade en UV-dräkt till Bernie tidigare idag resan i ära. Tror han kommer bli gulligare än gulligast i den här.

Dräkten kommer från Liewood och kostade 30€ på Boozts rea. Katching.  Första maj åker vi iväg. Woop.

5 Comments

  • Ulrika

    Berätta gärna vilket hotell det är frågan om, för oss är det dock aktuellt om ett år, men nu tycks ha gjort bra research så tar gärna

    • Lina

      Har inte varit där än men vi hoppas att det blir bra. Vi ska bo på Atlantica Holiday Village Rhodos. Ska man bo där ska man enligt min man bo i antingen Tropical-delen eller Deluxe-delen. Vi kommer att bo i Tropical :). Återkommer mer om saken efter vi varit där. Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *