Random

Vecka 8

 Idag är det redan tisdag men jag tänker att vi hugger in på veckans planer i denna kvinnas mammalediga liv.

Onsdag: Mina föräldrar lämnar landet och åker tillbaka till Sverige. Nästa gång vi ses är det påsk och Bernards ”This is not a dop-party”. Hedningar är vad vi är. Hur som helst, onsdag. Jag och Niki som också är föräldraledig blir kvar här i Ingå. Niki ska till vår familjefrisör Teresa på Havsvind i Ingås köpcentrum Strand. Hela vår familj utom min bror går till Teresa. Lite kul men vi alla älskar henne.

Torsdag: Vi har absolut noll planer förutom att ta hand om vårt barn. I väntan på ett nytt avsnitt av Amerikanska Bachelor (Geez vad den där Peter hånglar med allt och alla btw) så kanske vi fyrar igång bastun och tar ett vårdopp?

Fredag: Mn tur att besöka Teresa på Strand i Ingå och bli fin i håret. Tänker bli blond och söt. Senast jag besökte henne var det november och jag var höggravid. Så på tiden att bli fin i håret med andra ord. Efter det åker vi in till stan. Jag har bjudit hem min mammagrupp på häng och tänkte även baka en äppelpaj att bjuda på. Nam. På kvällen ska jag lämna B hemma med sin pappa och jag går på Halv åtta hos Sandis med Fanny, Linn och Mickan. Under tiden får Niki flaskmata vårt barn. Blir bra övning inför min Varpanaiset i mars.

Lördag: Ska träffa Y och S på dagen för att catcha up. På kvällen har Sonja fest i sitt härliga Rödbergshem för att fira att hon nu är magister. Bra Sonja!

Söndag: Känns som en vettig dag att inhandla mat inför veckan och fixa swimpants till Bernie som ska babysimma på dagen efter. Blir kul.

Det var det hele.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *