Random

Måndagsmiddag och spontan kurs

Hallå där. Vi har haft grannarna över på middag här på landet. Vi tog en tidig middag som började redan klockan fyra eftersom vi alla var överens om att tidiga måndagsmiddagar är ett himla trevligt koncept. Vi serverade Löjromspizza till förrätt, kycklinggryta till huvudrätt och cheesecake till efterrätt. En riktig höjdarmeny.

Hur som helst så mitt i den här middagen fick jag för mig att börja en kurs (via en kompis fantastiskt inspirerande och fina instagram). En onlinekurs som pågår hela våren via Zoom och som framförallt riktar in sig på personlig utveckling. Det galnaste av allt var att direkt efter att våra gäster gått så började kursen och där satt jag med två glas vin innanför västen och försökte hänga med i svängarna. Trodde underligt nog att kursen skulle börja på fredag. Vet inte hur jag tänkte där. Gud så fort det hela gick från idé till action.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag har gjort. Om det här verkligen är rätt tillfälle att ta på mig mer program (och utgifter). Jag skulle gärna vilja fundera ut mig själv och vart jag är på väg i livet men vet inte om det är så klokt att göra det just just nu. Gah. Vad har jag gjort? Nästan så att jag har lite ångest över saken och det var ett tag sedan jag hade det. Oklart om jag ännu får fundera på det här eller om jag redan är med. Tänker att jag sover på saken och krisar imorgon istället. Ibland är jag kanske lite väl spontan. Vill gärna göra kursen men vet inte om just nu är en bra idé. Jaja.

Nog med Linas-spontana-kurs-ångest och över till bilder från eftermiddagens middag.

Middagsbordet dukades med duk dagen till äraJag och min favoritperson som känns så stor. Han har ändå dubblat sin vikt på tre månader. Jag och min favoritperson igen. Ibland känns vårt hus lite som att bo på en båt. Husbåt. Löjromspizza är förresten superenkelt. Ta en färdig pizzabotten, riv över parmesan och in i ugnen. Plocka ut den efter tio minuter och klicka på smetana, hackad rödlök och löjrom. Klipp över dill och dra några varv över med pepparkvarnen. Klart!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *