Random

Senaste dagarna

Hej från Ingå och vinterstormen. Har ärligt talat inte satt en tass utanför dörren idag och är i skrivande stund (17:17) fortfarande iklädd pyjamas och fårskinnstofflor. Vissa dagar är inte menade för att vara produktiva. Man skulle nästan kunna tro att vi har flyttat hit för gott men i fredags var jag faktiskt i stan för ett helt dygn och firade Valle med min man. På tal om min man så började även hans pappaledighet i fredags och kommer nu pågå två veckor framåt. Sen har han en vecka i början av maj också då vi åker till Grekland men det är lite oklart om det är pappaledighet eller semester. Vi ser.

Mina föräldrar är fortfarande här och umgås med oss och det är så roligt att B får så mycket tid med sina morföräldrar. Lyllos oss som får sånt fint sällskap.

Jaja. Häromdagen var det fint väder och jag och mamma tog en promenad längs med byvägen. Lite lerigt och tungt att dra vagn men annars himla trevligt med aprilväder i februari. Vissa dagar ser ut så här medan andra som idag är det full storm. Känner att jag lätt återkommer till vädret när jag bor här. Lite som jag vore 70+ och pensionerad sjökapten (hej pappa). Hehe. Men gud vad fint det är här när solen tittar fram. Naturen är nog fantastisk. Så är även vårt hus. Och mitt pruttkalas <3Dessutom blir man bättre på att äta ordentlig frukost när man har sällskap. Äta frukost ihop gör man kanske inte så ofta på vardagarna annars. Testade babysim med Bernie i havet häromdagen. Han var helt vit och skakade efteråt. Nånej. Jag skojar bara. Men vi har faktiskt anmält oss till Babysim på folkhälsan i Brunakärr. Ska bli kul att få poola med Bernie. Med tanke på hur mycket han älskar att bada i vårt badkar så tror jag att konceptet kommer att vara en succé!Jag och mamma tog även svängen till Fiskars i torsdags. Där var det bara vi och butikspersonalen. Mamma köpte en present att ta med tillbaka till Sverige och så fick jag ett tårtfat av henne. Med tanke på både namnkalas och alla födelsedagskalas vi kommer att ha i framtiden känns tårtfat som en vettig sak att äga. Började genast googla tårtrecept. Nam. How to bake a princesstårta. På fredagen körde mamma mig och B till Nikis jobb. Där klädde vi på Bernie outfiten B fått i present av Nikis företag Tier och tog en bild på en skoter och slängde upp i företagets slackkanaler. Där gjorde han succé. Born to move. Sen körde vi hem. När vi kom hem möttes jag av röda rosor, massa choklad en gullig ”lapp” (skriven på ett kaffefilter). Mycket ostigt och mycket fint. Glad blev jag minsann. Sen serverades det skumpa, middag och så badade vi badkar och pratade skit i tre timmar. Det var vår Valentin det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *