Random

Den här tiden för två år sedan

Lite konstigt att jag nu mitt i en ordentlig vinterstorm utan is utanför fönstren kom att tänka på en helt annan vinter. Nämligen den där pangvintern som vi upplevde för två år sedan. Då var vi här på landet nästan varje helg för att åka skidor. Stugan förvandlades från ett skärgårdshus till en sportlovsstuga. Vi lekte att vi var i fjällen varje helg och det var rent ut sagt magiskt.Gled runt på skidor runt alla holmarna. Varv på varv och avslutade dagarna med afterski på terassen. Vi flög drönaren nästan varje dag. Det var på den tiden vi kunde lita på vår DJI Spark. Numera vet man aldrig vad den kommer att göra när man slänger upp den i luften. Högst opålitligt fordon. Borde testa att kalibrera om den och se om den uppför sig bättre efter det. Förhoppningsvis. Då hade vi vår Fluffe i livet också. Tänk att hon har varit borta från oss i snart sex månader. Saknar henne fortfarande varje dag och även om det hade varit bökigt att kombinera en aktiv Milla med en bebis hade vi löst det galant. Milla hade varit en fantastisk extra pawrent till Bernie. Båda gillar sällskap, mat, sömn och att vara med. Kanske vi någon dag skaffar en orange efterträdare till Milla men det lär nog dröja några år.

Någon vinter som den 2018 tror jag dock att vi kan glömma i år va? Verkar som om vi efter den här blöta tiden kommer att ramla rakt in i våren istället.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.