Random

Föräldrar och bebisboken

Fy vad mysigt det är med föräldrar hörrni. I två veckor framåt får jag och B hänga med mina päron här i Ingå. Nog är det ganska vackert när ens bebis är övertrött och skriker och ens mamma tar över bärandet av den lilla arga kroppen för en stund. Att Bernie har en stor familj som älskar honom redan från dag ett. Definitivt något att vara tacksam över.

Jag och B är kvar här till imorgon sen åker vi in till stan för en natt för att ha kompisar på middag hos oss och sen kommer vi tillbaka hit igen på lördag. Känns som jag tar igen allt socialt liv jag inte orkade med som gravid. Vill bara umgås, hänga, träffa och mysa med människor jag gillar. Att vara gravid var ju som att ha PMS 24/7 och hur pepp är man då på umgänge? Som tur kan man ta igen allt efteråt. Puh.

Hur som. Världens soligaste och kallaste dag här på landet. Fint som bara den men med svinkall vind. H. väderleksrapportören här.

Vårt lilla hus vid havet blev just omkategoriserat av kommunens detaljplan från fritidsboende till åretruntboende. Vad innebär det? I praktiken kan man skriva sig här nu och bo här året runt om man vill. Dessutom fick vi väldigt många fler kvadratmeter byggnadsrätt. Woop. Skulle ta bild på mina föräldrar som just då fick syn på havsörnar som jagade sjöfågel. Dramatiskt ögonblick helt tydligt. Älskar bilden. Sen fick jag be dom ta paus från dramatiken till havs och kika in i kameran istället. Gulliga de här två. Tänk att dom varit gifta i 40 år. Goals. Fick Bebisboken av mamma och har nu liiite att fylla i. Så fin bok föresten. Har ni någon i er närhet som just fått barn är det här en fin present att ge bort. Innehållet är guld. Nu har jag lite att göra.

2 Comments

  • Linn

    Hej! Vad fin boken verkar vara. Jag är lite nyfiken på att köpa den. Finns det några sidor där man kan skriva om familj/släkt (t.ex. släktträd)?

    • Lina

      Hallå! Jag tror det. Vet att vi skrev en del om familjen men kommer inte ihåg exakt var. Ska kolla i boken när jag är tillbaka i Ingå på måndag 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *