Random

Måndagsdetaljer

Hej Måndag och enda dagen den här veckan som jag och Bernie inte har några planer. Resten av veckan ska vi både till läkare, ha middag, Kiasma med svärmor, träffa en kompis för första gången, försöka klämma in Ingå och hänga med Linda som annars bor i Ryssland. Sådana planer har vi. Vem har sagt att det är tråkigt att vara mammaledig i januari? På tal om januari så ser jag ändå fram emot den dagen solen går upp tidigt på morgonen och inte klockan 09:11 som nu. Ni vet dagsljus genom fönstren när man häller upp sin första kopp kaffe för dagen och inte det här totala beckmörkret. Men plötsligt är det vår och jag sitter med min kaffe på en solig frukostterass och skrattar åt det absurda att solen knappt existerat de senaste månaderna. Bara den detaljen att min son knappt upplevt sol. Han hinner.

Hur som här kommer några materiella måndagsdetaljer ur vårt hem. Vi börjar med min födelsedagspresent. Min man har minsann sett mig dregla vid Byredos parfymdiskar under en lång tid.  Han har till och med blivit påtvingad att prova igenom hela sortimentet med mig för några månader sedan. Så egentligen borde jag kanske inte ha blivit så förvånad som jag faktiskt blev när jag packade upp 100ml av Mojave Ghost ur ett grönt inslaget paket. Förvånad men så jäkla glad. Kanske finaste av presenter när någon bara uppfattar att man verkligen vill ha något utan att man uttalat en önskan. Hej kärlek.

På bilden fick även två av mina andra favoritpresenter från Niki vara med. Mitt L-halsband från LV som jag fick förra året när jag fyllde 30 år och min förlovningsring. Tycker nästan att ringen bara blir vackrare för varje dag som går. Älskar hur den grå diamanten byter färg beroende på ljus. Kan komma på mig själv att så här två och ett halvt år senare fortfarande bara sitta och stirra på den. <3Annat i presentväg. Nikis mamma firade nyår i Frankrike och igår på familjemiddagen fick vi alla små presenter därifrån. Bland annat denna lavendeltvål som nu sprider lavendel i hela vårt badrum. Bernards klädstorlek är just nu väldigt varierande. Allting i storlek 56 sitter som en smäck (som Livly bodyn på bilden) men även större plagg i storlek 50 passar och mindre plagg i 62 (som Zara-hängslebyxorna han fått av Jonski). Man får testa sig fram lite. Numera skippar vi pyjamas på dagen och kör vanliga kläder från att han vaknat för morgonen och återgår till pyjamas med dragkedja innan han ska sova. Dock händer det en del olyckor så vissa dagar genomför han fler om byten än en programledare för Eurovision. Jag försöker också klä på mig ordentliga kläder och snygga till mig lite varje dag även om jag inte har några planer. Känner mig mer pigg så. Blommorna jag fick av Y och S i födelsedagspresent förra veckan står sig ännu fint i Dagg-vasen.

Det var det hele. Puss på er.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *