Random

lördag – måndag

 

Lördag: Efter att ha kikat på Året med kungafamiljen tillsammans med en inte så imponerad Bernie kilade vi ner till Femte Linjen och Flät no 14 på frulle med Pio, Fanny, Linn, Sandis och Sonja. Pio som numera bor i Stockholm var för en gångs skull i landet och vi fick passa på att se hennes ljuvliga ansikte en liten stund. Tänk att vi alla i gänget jobbade ihop för något år sedan och att vi alla nu jobbar på olika håll men fortsätter som vänner. Fiiint. Flät no 14 och The way Kallio är mina absoluta favorithak för frulle. Nam!Hade såklart lilleman med mig. Han är med överallt. caféer, bibliotek, museum, barer, restauranger, butiker och så vidare. Är så glad över att bo i en storstad där livet händer utanför dörren så att vi kan hitta på grejer dagligen. Hade inte passat mig att bara vara hemma hela dagarna. Den här kvinnan behöver se folk. På lördagkvällen kom Sabbe och Ylva över på kvällshäng. Med mig och BernardGjorde det som man ska göra i januari en lördag. Äta ost och dricka champagne.

Söndag: Efter att ha vaknat och fixat oss i ordning stegade jag och Niki ner mot stan för att träffa Veronika, Rici och tvillingarna som är en vecka yngre än Bernard. Åt lunch på Storys kampen och pratade livet som småbarnföräldrar. Rici och Niki och vad som skulle kunna vara en Bugabooreklam. På söndagskvällen lagade jag lasagne och serverade en förrätt på parmaskinka, fikon och buffalomozzarella. Till efterrätt blev det marsglass. Mmmmm…söndagsmiddag.

Måndag och min födelsedag:Woho! Jag fyllde år och blev firad med frukost på sängen. Hängde sen hemma större delen av dagen och tog det lugnt.På eftermiddagen tog vi oss in till stan, shoppade musslor och andra bra middagsingredienser sen skålade vi med bubblor på Bar Con. Bar Cons terass var lite tom i väntan på våren men var fin för det. Ser så fram emot att sitta där och sola mig i maj. Bernard sov snällt i vagnen. Sen gick vi och kikade på Lux festivalen. Det var vi inte ensamma om. Herregud, det var vi och resten av stans invånare. Vi fick skippa majoriteten av konstverken för att köerna var så långa. Men visst är det läckert med ljusfestival? Gick även förbi Nikis konstverk som han skapat med sina elskoters. Ganska många som trodde att dom var en del av Lux. Lite kul. Efter att ha trängts klart med folk gick vi hem och lagade moules. Sen åt vi moules, drack cava och pratade livet. Det var min födelsedag det här året. Grattis till mig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.