Random

Jag fyller år!

Trettioett hörnni. Den här damen börjar bli vuxen. För ett år sedan fyllde jag trettio och hade vänner här från Sverige på besök, fick en skattjakt i stan av Niki och blev därefter firad på Bar Con med vänner och familj. I år tar vi det lite lugnare. Fick frukost på sängen av min man, han serverade baguetter med ostar, salami och så äggröra och bacon till det. I och med att jag alltid fyller år på en helgdag och i år dessutom en måndag är de flesta restauranger stängda. Så inga vilda planer med fina restauranger för oss utan vi kör på hemmakväll med blåmusslor och skumpa. Tror Bernie dessutom föredrar tillgången till sin babysitter före en restaurang där hans föräldrar äter sjurätters och inte fokuserar fullt så mycket på honom som han önskar. Så hemmafödelsedag och alla är nöjda.

Men hej trettioett år gammal och allt jag drömde om för ett år sedan har slagit in. Önskade att jag skulle vara mammaledig från mitt nya jobb med vår nya familjemedlem. Här är vi nu. Ibland kan det vara bra att komma ihåg att saker förändras med tiden. Känns livet lite pissigt där du är just nu betyder det inte att det är lika pissigt om ett år. Livsråd från mig till dig.

Nu ska jag hoppa ur den här pyjamasen och ta med mitt barn ut på stan på en bit tårta.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *