Random

Året börjar bra.

Var hälsad kära bloggläsare! Här kommer ett inlägg om mitt vänstra lår. Väldigt intressant….  Sedan julafton har nämligen baksidan av mitt vänstra lår kliat konstant. I början tyckte jag mest att det var störande men ju mer tiden gick desto värre har det blivit. Numera känns det som om huden brinner och det enda som hjälper är att klia (vilket jag försöker undvika genom att andas) och kyla ner området med en kall vinflaska. Ja, ni hör ju. Det konstigaste är att huden ser helt normal ut. Har alltså inga utslag, endast klåda. Niki och Bernie har inte drabbats av det här och det verkar inte någon annan kroppsdel än mitt vänstra lår heller ha gjort. Mysterium. Besökte en läkare igår som inte heller förstod mig. ”Det syns ju inget sa han” som om det vore en nyhet. Så skakade han lite på huvudet och skrev ut en kräm och antihistamin.

Hur som har det inte fungerat. Har fortfarande ett brinnande lår och är fortfarande ganska olycklig över att ingenting verkar fungera. Googlade såklart problemet och fick veta att jag antingen har en nerv i kläm, är allergisk, har skabb, har fått MS, har drabbats av hudcancer eller alternativt fått eksem. Hoppas på eksem. H. Googla aldrig symptom.Min frukost idag var i alla fall bra.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *