Random

Nyår

Väl tillbaka i Helsingfors så blev det bara en natt i vårt hem innan vi packade bilen igen för att fira nyår. I år firade vi nämligen i Lovisa på Rikus landeställe tillsammans med Riku, Jonski, Celie, hunden Lucia, Danne och Rebecka. Anlände vid fyratiden och slog oss ner i ”välfärdsrummet” som Niki glatt kallade det. Bad Niki ta en bild på oss. Det här var den mest lyckade. Resterande är suddiga alternativt ser någon av oss tre damer galen ut. När sällskapets ettåring gått och lagt sig slog vi oss ner vid bordet. Och åt blinier med rom. Nam!Med någon form av cheesecake till efterrätt. Mycket smarrig. Sen hängde vi och spelade spel. Trivial Pursuit på finska är kanske inte helt min grej men det gick bra ändå. Bernie var med. Sen blev det tolvslag och vi gick ut, tände tomtebloss, skålade och firade att ett nytt år anlänt.

Sen gick vi in, spelade Galen panna vilket var himla roligt och sen så gjorde vi ett kollektivt beslut att gå och lägga oss lite före två. Vaknade upp dagen efter och mådde bra, sånt som man kanske inte annars brukar göra första januari. Tack J&R&C för ett fint nyår. Mycket mys!!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *