Random

Hemma

Hejsan! Tillbaka hemma i Berghäll igen. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Bilresan och båtresan från Värnamo och över Östersjön gick bra. Bernie sov som vanligt igenom hela bilresan, men vaknade däremot en gång i timmen under båtresan. Trodde att Bernie skulle sova som en sten med tanke på den hårda sjögången men icke. Var förvånad varje gång han vaknade och jag kikade på klockan och insåg att det bara gått en timme sedan jag kollade tiden senast. Som tur har vi bara tio minuter med bil från färjan hem, så det gjorde inget att vi fått lite dåligt med sömn.

Vi hade verkligen en ordentlig sjögång inatt. Fick sätta på bromsen på barnvagnen eftersom den dunsade fram och tillbaka  hytten och saker föll ner från hyllorna. Kändes nästan som att vara tillbaka på atlanten igen (okej, där var det såklart värre). Väckte till och med Niki vid ett tillfälle bara för att förhöra mig om hur vår nya bils elektroniska handbroms egentligen fungerar.     Nu är vi i alla fall hemma. Niki åkte direkt till sitt kontor efter att vi tömt bilen och jag har ägnat hela dagen åt att packa upp. Det tar lite tid när man har en social bebis som vill umgås hela tiden. Gav honom även ett bad och han skrattade nästan. Helt tydligt en favoritsyssla.

Nu ska jag och Niki laga falukorv (smugglad från Sverige) i ugnen med potatismos och kolla på andra säsongen av You på vår enorma tv. Sköööönt.

Imorgon är det nyår och vi ska till Jonskis man Rikus landeställe för att fira. Bra slut på året hörrni.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *