Random

Ett språng och en tjejmiddag

Hejsan! Bernie är inne i sitt första språng (sånt man lär sig av appen wonder weeks) och det märks verkligen. Det är en annan liten bebis vi umgås med den här veckan jämfört med tidigare. Nu är det lite sorgligt (särskilt på nätterna) och han är inte alls nöjd och glad som innan utan livet för honom är lite jobbigt. Inatt var jag och Bernie i princip vakna hela natten. Han lugnade ner sig till slut efter en timme i babybjörnselen i kombination med pilatesbollen (glad att vi behöll den). Så vi är kanske lite trötta idag.

Har nu en liten stund för mig själv och det känns lite konstigt. Niki vandrade nämligen just iväg honom på äventyr till Bernies farmor och jag ska på middag hem till min kompis Eva. Hänger hos Eva en stund utan bebis och sen kommer Niki förbi med Bernie lite senare. Bernies farmor bor nämligen på Skatudden och Eva på Norra Kajen i Kronohagen så väldigt praktiskt med logistiken. Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig. Här tänkte man att man skulle få tillbaka hela sin garderob så här efter graviditeten, och ja kroppsmässigt får jag plats i allt men sen har vi detaljen att jag ammar och då blir det lite andra krav på överdelen av plaggen. Får se om jag kan lyckas skaka fram en omlottklänning eller liknande. Blir nog bra. Foto: Emilia Nyberg.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *