Random

Moi!

Här har man googlat om man är normal eftersom att jag knappt gråtit sedan Bernie kom (fyra gånger allt som allt). Men så sitter jag här och ser livets sämsta film, nämligen 50 shades freed och så började jag gråta när Ana Grey visade sig vara gravid och hennes man Christian Grey inte ville ha barnet. Jaja. Kanske har lite hormoner i kroppen ändå.

Hur som så hade vi en superhelg med både glöggparty hos min svärmor och därefter 30 årsfest för min vän Agnes. Skulle egentligen på en tredje fest samma kväll men kände att det kanske räckte med att släpa med mitt lilla barn på två i rad. Istället åkte min lilla familj på tre hem och såg en film och sov. Skööhönt.  

Glömde förresten säga att vi var på Rådgivningen förra veckan när Bernie var exakt tre veckor. Vår lilla (stora) kille vägde nu fyra kilo och var femtiotre cm lång. Tänk att gå upp 25% av hela sin vikt på tre veckor. Bra jobbat. Annars går han in i sitt första språng imorgon och det märks redan på sömn och humör. Men han är ändå livets gulligaste så tror det ska gå bra. But, now you come to me, and you say: ”Don Corleone, give me justice.” But you don’t ask with respect. You don’t offer friendship. You don’t even think to call me Godfather. Instead, you come into my house on the day my daughter is to be married, and you ask me to do murder for money.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *