Random

Party och flaskeriet

Jag var på party igår. Tre veckor efter förlossningen och jag var för första gången borta lite längre från Bernie. Vi testade på förmiddagen efter att vi varit på utflykt till Karis (mer om det en annan dag) att mata Bernie med flaska. Jag pumpade ut mjölk och så fick Niki mata honom med flaska. Gick hur bra som helst, nästan så att mina bröst kände sig lite förolämpade. Nånej.

Så på kvällen klädde jag upp mig för första gången sedan jag slutade se ut som ett mumintroll och tog en skoter till stan. Mitt jobb hade nämligen Lilla Juls-fest med heldagsprogram. Jag skippade hela dagsprogrammet och satsade på kvällens middag istället. Gled in på Restaurang Penny på Nylandsgatan som kvällen till ära var abonnerad av mitt företag. Sen drack jag tre sjukt goda glas vin, åt en tre rätters middag och hängde med mina kollegor i lite mer än tre timmar innan jag åkte hem igen. Sist in först ut.
Kollegorna hade även betat på Bernies, datum, födelsevikt, födelsetid, kön(?!) och längd. De två som kommit närmast vann varsin vinflaska som delades ut. Lite kul.

Det var så himla roligt att se alla igen, och det var så härligt att vara kollega igen för en kväll. Hade lite dåligt samvete över att jag lämnat Bernie, sen gick det över och då hade jag lite dåligt samvete över att jag inte hade dåligt samvete. Ja, ni hör ju. Bernie själv gick det ingen nöd på. Han åt glatt ur flaska (både bröstmjölk och ersättning) med sin pappa medan jag var iväg på baluns. Gullungen sov snällt när jag kom hem. Hur fint?

Ps. Jag skrev ju att tv-serien EXIT  finns på SVTPlay. Tänkte flika in att den nu även finns på Yle Arenan. Glömde ta bilder på mig själv och partyt så  jag slänger in en från förra årets julfester. Då Milla var med också. Auw <3.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.