Random

Julstaden och serietips

Tänk att vi redan nu är inne på tionde december. Vad händer med tiden? Känns som om dagarna bara rusar förbi och att mitt barn snart tar studenten. Nånej. Riktigt så illa är det såklart inte, men ärligt talat så blir jag ibland lite stressad över tanken på att allting ska gå för fort. Hade det varit 2005 hade jag säkert slängt upp en text med ”Carpe diem” på väggen och stolt berättat för besökare att det betyder ”fånga dagen”. Hehe. Kanske blir jag stressad eftersom alla säger att jag ska passa på att njuta, att jag aldrig mer kommer att vara nybliven mamma med mitt första barn. No pressure.

Hur som helst så har jag fångat dagen idag genom att hänga på stan och spana in juldekorationerna. Helsingfors är en fantastisk julstad som verkligen är värd att uppleva i dessa tider.

Vi myste runt, drack kaffe, tog en sväng på Stockmann, kikade in på Newbie,  letade efter en hal juloutfit till Bernie och hittade en perfekt men som visade sig vara för stor. Jaja. Rullade hem igen via matbutiken och såg därefter de två sista avsnitten av norska TV-serien EXIT som finns på SVT Play. Den handlar om fyra manliga finansnissar i Oslo som alla är svinrika och svin (milt sagt). Herregud sådan serie. Men bra!!! Se den! Kanske stans mest fotograferade objekt just nu?Titta vad fint jag tejpat reflextejp på vagnens sidor. Mycket läckert. På kvällen åkte hela lilla familjen hem till Nikis syster Hanna med familj på Skatudden på glögg och pepparkakor. Fick en hel del babygrejer med oss hem. Tack svägis! Bland annat den här Babybjörnen för bebisar som nu passade perfekt eftersom vår Babybjörn-sele fortfarande är lite för stor. Lånade även hem en bröstpump i och med att den jag har beställt från Jollyroom fortfarande inte dykt upp och jag ska på julfest på torsdag med mitt jobb. Tänkte inte vara borta så många timmar men vill pumpa ut lite att ha i kylen ifall B skulle behöva äta medan jag är borta. Alternativt ersättning. Vi ska se hur flaskeriet går. Annars får jag åka hem igen 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *