Random

Fredag, Flashback och lussebullar

Jag skrev mitt lilla inlägg om Blondinbella häromnatten utan att egentligen säga så hemskt mycket om saken. Tycker att Jennifer Sandström beskriver hela grejen sådär 100% bättre här. Blev därför ganska förvånad över att min blogg blev länkad i landets förmodligen mest lästa tråd på Flashback, nämligen den om Isabella Löwengrip. Senast det hände var när jag bloggade om Anna Book och hamnade i hennes tråd på samma forum. Det hela resulterade i högre trafik plus en blockning på Instagram av kvinnan i fråga (förstått att jag inte är helt ensam om den saken). Min mamma tycker fortfarande att det är jätteroligt.

Hur som helst så vet jag inte riktigt vad folket får ut av mitt inlägg. Jag skrev ingenting dom inte redan vet. Enough said.

Idag är det fredag och dagens plan är att ta en sväng på stan, därefter ska vi ÄNTLIGEN plocka ut vår nya bil. Den hade tydligen fastnat i Hangö hamn och därför blivit försenad. Men nu är den här. Ska installera babyskyddet som stått i vårt vardagsrum sedan juni och annat i bebisväg innan jag åker på tjejmiddag till Sonja. Blir livets kanske sista fredag utan att ha barn. Coolt. Utöver det så har jag startat julen. Jag vet. Man får egentligen inte göra det i november, men skit samma. Nu kör vi. Jag bakade lussebullar som den housewife jag tydligen är nu för tiden och tog med mig på gårdagens glöggparty. Kanske inte de vackraste bullarna på jorden men jäkligt goda. Tricket för att lussebullar ska bli bra är kesella (kvarg) och mycket saffran. Ingen gillar torra bleka bullar.Använde mig av samma recept som min mamma alltid använder. Det är nästan exakt samma som Annas recept som finns här men jag hade bara 1,5dl socker och ingen mjölk i äggvispen. Testa!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.