Gravid

Due date

Woho. Noll dagar kvar och nu kan den här killen som bor i min mage dyka upp när som helst. Tänk att jag har räknat ner till den här dagen sedan början av mars. Då kändes 16 november som en evighet bort och nu är vi äntligen här. Känner jag mig sprickfärdig så som jag trodde att jag skulle göra? Nej, inte direkt. Han får helt enkelt komma när han kommer. Vissa dagar känner jag mig SÅ redo medan andra så känner jag att han kan få vänta lite till. Nästan lite nervös? Vem är den här bebisen och hur kommer allting gå och framförallt, hur kommer livet se ut? Iiih. Läskigt men kul.

9 Comments

 • Emmi

  Så spännande! Jag har bf om 13 dagar och pendlar hela tiden mellan att vilja att bebisen ska födas nu genast och att han ännu skulle vänta några veckor… Jag hade också förväntat mig att känna mig mera ”färdig” med graviditeten i det här skedet, men jag mår ganska bra och tycker att jag nog lätt orkar en stund till.

  • Lina

   Exakt så är det. Spännande med 13 dagar till. Sista dagarna innan BF går förvånansvärt fort. Sen går det lite långsammare (eller ja, en dag över tiden här). Lycka till Emmi!!

 • Maria

  Hej jag har läst din blogg till och från men kunde först nu koppla ihop att det var dig jag träffade på luckan i onsdags och vi båda hade BF denhär veckan!! Stort kämpa på med förlossningen, och njut av allt 🙂

  H. Henne vars vatten gick efter förlossningskursen (den där studsbollen gjorde nog the thing)

  • Lina

   Men ja!! Gud vad kul. Jag tänkte på dig senast idag. Funderade på hur det hade gått för dig? Så himla roligt att ditt vatten gick efter vår bollsession. Har allt gått bra? Stort grattis!!!

   • Maria

    Det gick bra! Blev inskriven på Kvinnis då onsdag kväll och fredag eftermiddag föddes lillfisen 🙂 Kvinnokliniken är helt amazing – jag råkade dessutom ha fyra svenskspråkiga barnmorskor plus en läkare under de åtta arbetsskift som jag var där – utan ens ha önskat det skilt! Tänkte nu efteråt att hoppas det blir samma för dig, de är alla ljuvliga och så proffsiga! Patienthotellet har också varit helt superbt mysigt speciellt för okompetenta förstabarnsföräldrar med miljarder konstiga frågor och funderingar ? Här talar också väldigt många av barnmorskorna svenska. Vi sku ha fått åka hem efter 2 dagar men stannar ännu tills imorgon för det här är rena rama good life deluxe!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *