Random

En nattlig update

Hejsan från den här kvinnan som numera är gravid i vecka 40. Sjukt. Här hänger jag i soffan (mitt i natten) med en dator i knät efter en helg som var himla mysig och som gjorde mig på bra mycket bättre humör än vad jag var på i fredags. Förlåt för det deppiga inlägget. Vi tog hur som helst en riktigt lugn helg med väldigt mycket serier i soffan med tända ljus (vädret var sådär roligt). Tog även en längre svängom på stan i lördags och spanade in japanska Muji som öppnat i Kampens fjärde våning. Efter det gick vi på drinks med Ylva, Sabina och Rici och fortsatte kvällen med Puttes pizza. Var hemma vid niotiden på kvällen och var svintrött i kroppen.

Kunde jag sova? Nej, såklart inte. Har så svårt att somna på kvällarna numera och när jag väl somnat sover jag i korta etapper och är ofta klarvaken. Vaknar oftast någon gång vid fem och lägger mig på soffan och stirrar rakt ut i luften. Första gången i livet jag lider av sömnproblem och jag tycker så synd om alla som har det så här jämt. Tydligen ska det här vara kroppen som övar för det som komma skall? Borde kroppen inte göra tvärtom och låta en sova svinbra innan sömnen rubbas för några år framåt? Det tycker jag. Kroppen, hallå?Annars var det fars dag idag och jag fick fira min pappa på distans. Ringde upp honom över whatsapp (han bor i Sverige) och gratulerade honom. Är så tacksam över att ha en pappa som min. Han är en av de absolut klokaste jag känner och så himla snäll och bra. Jag kan lita på honom till 110% och jag skulle inte kunnat få en bättre pappa till mig och mina syskon. Han är dessutom ofta här i Finland och det är så himla fint att även om vi bor i olika länder så umgås vi massor. Han och mamma kommer faktiskt till Ingå om en vecka och stannar för Bernies ankomst. Ska bli roligt att se dom!

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *