Random

Fredagsdeppen

Min absoluta favoritdag fredag är här och ändå känner jag mig låg och deppig. Nästan lite gråtig? Är det något jag är trött på i och med graviditeten så är det att inte ha kontroll över mitt humör. Jag har ändå varit gravid i princip större delen av hela 2019 och nu känner jag att jag skulle vilja ha tillbaka den lite mer soliga och framförallt stabila versionen av mig själv. Det lär i och för sig dröja ett tag i och med att hormoner och möjligtvis babyblues lär hänga kvar i mig även efter Bernies ankomst.

Men att känna mig irriterad och låg är något jag börjar bli trött på att inte riktigt kunna kontrollera. Vad vet jag? Kanske det är vanligt att man känner sig låg så här veckan före beräknat datum? Imorgon ramlar jag ändå in i vecka 40 och slutet på mitt livs första graviditet har kommit. Just nu ser jag verkligen fram emot förändringen. Något nytt och en ny person i mitt liv som jag väntat på i evigheter. Ja, sen också den detaljen med att inte behöva kissa sådär 400000 gånger per natt. Det ser jag fram emot.

Herregud. Det här är kanske det opeppigaste fredagsinlägget jag någonsin skrivit. Förlåt. Hoppas ni har en härligare fredag än jag. Puss!
Kan inte lämna er utan något trevligt i fredagsfeeling ändå. Vore fräckt. Så hej alla Helsingforsbor, visste ni att Via Tribunali numera även här i Berghäll/Sörnäs. Kärlek.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *