Gravid

Måndagspeppen

Hittade ett lugnande badsalt för 4,90 på Granit tidigare idag och kände direkt FYND! Var tvungen att slå till och efter kvällens middag (kyckling och fetaost-sallad) fyllde jag upp badkaret och kröp ner i vattnet med en släng av det nya saltet. Låg sen där i tre timmar och filosoferade tills dess att hela jag var skrynklig. Lugnande badsalt var precis vad det lovade, nämligen väldigt lugnande. Kanske ändå månadens bästa köp?

Just nu är jag så lycklig över att vi bestämde oss för att bo kvar i vår lägenhet. Vi hade ju en svängom i somras då vi började leta större och lite längre bort från stan. Nu känner jag att vi är precis på rätt ställe. I vår tvåa på 61 kvadrat med badkar och hela stans utbud utanför dörren. Hade inte velat ha det på något annat sätt.

Besökte även Rådgivningen idag för förhoppningsvis sista gången. Hade tänkt innan det besöket att jag absolut kommer att komma tillbaka dit snart igen men efter dagens besök på Femkanten kändes det annorlunda. Min rådgivningsdam förklarade lite mer vad läkaren sagt när jag besökte Kvinnis för två veckor sedan. Jag hade såklart lyssnat vad läkaren sagt till mig men hade väl ärligt talat inte riktigt förstått innehållet. Språkmissarna blev lite tydligare. Har alltid tänkt att jag är väldigt bra på engelska men vissa ord, så som till exempel livmoderhals/mun ingick helt tydligt inte i min utbildning. Så gick i från dagens rådgivningsbesök och kände mig svinpeppad. Tur att någon kan förklara saker för en. Hur som tänker jag fortfarande ställa in mig på att gå över tiden bara för att inte bli allt för besviken när dom sätter igång mig två veckor senare. Men hej, måndagspeppen istället för fredagsdeppen.

Kom hem med massa energi, lagade middag, dammsög lägenheten, sjöng till Carola på min pilatesboll och kände mig lite hög på livet. Fint ju!

Det var det!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.