Random

Senaste dagarna

Hejsan svejsan från ledighetsbubblan. Här hänger jag runt på luncher med vänner och små utflykter på stan. Drack en juice från Joe & The Juice med namnet ”Iron man” och kände mig så långt ifrån att springa en IronMan som man bara kan göra. Med god var den.  Har även haft Jonski och Celie på fika. Bakade chokladbollar som om det vore 1999. Sjukt ändå att jag än idag kan receptet utantill och att jag alltid har ingredienser till dessa hemma utan att behöva besöka butiken. Gjorde även maränger på äggvitorna som blivit över från carbonaran dagen innan. När vi ändå är inne och pratar om Linas bakliv så fyllde jag även frysen med Annas fantastiska bröd. Enklaste och godaste brödet att baka som är perfekt att ha i frysen och värma upp när man bli sugen. Sen har även vår nya tv dykt upp hemma. Vi bestämde på våren när vi fick reda på att vi skulle få en Bernie att vi i samma veva även ska bli med ny tv. Med tanke på hur mycket tid vi kommer att spendera hemma så har det känts som ett himla vettigt mål. Vår tioåriga plasma fick helt enkelt byta plats med den här 65 tumaren från Samsung och skillnaden är enorm. Lite som att få nya glasögon.
På tal om nya saker i livet så körde jag ut till Ingå igår för att besöka Teresa på Havsvind. Blev beigeblond och fräsch. Gick därifrån och kände att nu kan jag föda barn.På hemvägen från Ingå plockade jag upp Niki från jobbet. Passade på att kolla in deras lager. På kvällen firade vi  att svåger (Nikis systers man) Andus restaurang Sushibar+Wine fyllde tio år på Korjaamo. Förutom att fylla tio så öppnas det även nya restauranger i Oslo nästa år. Stort grattis!Andu är förutom restarangguru även rapartist och uppträdde på scenen. Så cool!Som ni kanske kan gissa så serverades det sushi och vin. Vi stal ett barn och tog en bild. Nånej, vi bara hängde lite med Hanna och Andus senaste tillskott Viggo och det ville vi såklart föreviga med en bild. Tänk att Viggo snart får en till jämngammal kusin. Blir party!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *