Random

En ledig måndag

Ny vecka som ledig (vecka tre tror jag?) och jag har endast en programpunkt på dagordningen. Ska ta mig till rådgivningen om en timme för mitt kanske sista rådgivningsbesök (eller kanske inte). Annars är planen att hänga hemma och chilla. Se hela veckans avsnitt av Bachelor Sverige på Cmore och dricka kaffe på köksbänken. Den värsta ångesten över att vara ledig har börjat lägga sig och numera känns det helt okej att inte jobba. Tror jag tyckte det kändes extra tungt i början i och med att jag för ett år sedan också var ledig fast mellan-jobb-ledig och det var en väldigt ångesttyngd period. Nu har jag fått jobba på att intala mig själv att jag är på mammaledighet och inte arbetslös, att jag förtjänar att vara ledig och att det är helt okej att göra absolut ingenting. Det är ändå sista gången på länge som jag bara har ansvar över mig själv.Kämpar som vanligt på med det här med att äta frulle. Well, det fungerar så länge frullen intas vid lunchtid sådär tre timmar efter att jag vaknat. Så egentligen kanske mer lunch än frulle?Innan jag gick på ledighet planerade jag att jag varje dag i oktober skulle ta långa promenader i höstsolen och njuta på diverse parkbänkar. Vet inte vad jag riktigt tänkte om oktobervädret men de senaste veckornas finska väder har varit allt annat än torrt, soligt och färgglatt. Bara det att det inte regnar idag och att det kommer in någon form av dagsljus genom fönstren får mig att känna mig lite mer väderpeppad. Nästan sol. Woopwoop. Årets säsong av Bachelor Sverige är så himla konstig. Två stycken muppar till Bachelors var den ena är en duschpåse och den andra är lite tråkig. Hittar man ingen vettig Bachelor att casta kanske man inte borde göra Bachelor överhuvudet taget. Men jag tittar såklart ändå, även om jag inte gillar någon. Som den realitytönt jag är. Vad tycker ni?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *