Gravid

This is not a babyshower

Ni som känner mig, eller för den delen följer den här bloggen vet om att jag är inget större fan av konceptet babyshower. Är nämligen inte så förtjust i grejen med blöjtårtor, bajslekar och ”It´s a boooooy” spektaklet. Alltid känt att männens party med cigarrer och whisky faller mig mer i smaken. Hehe. Blev därför överraskad när jag vandrade in på Story Kortteli med Niki tidigare idag i tron om att vara barnvakt för Bernies kusin Viggo och upptäckte vänner och familj i ett hörn med ballonger och blommor. Så det kan gå. Förutom den stora bebisballongen som Jonski glatt viftade med så hade gänget fixat en superfin brunch som saknade allt det där jag starkt ogillar med babyshowers. Så helt enkelt en babybrunch som vuxna människor och ingen babyshower med kletande med choklad i blöjor. Himla mys. Så även om jag verkligen inte hade förväntat mig en liten fest för mig så blev jag väldigt glad och tacksam över hur fint dom hade ordnat för mig. Tusen tack!

Fick champagne, blommor och ett presentkort till min favoritbiograf Riviera. Så himla fint. Här har vi hela gänget. Alla finingar som också var med under min möhippa, minus min syster som bor i Norge. Niki som för övrigt skadat huvudet och fått stygn i pannan under sin Berlinjobbresa fick vara med på ett hörn. Längst fram sitter Bernies senaste kusin Matilda. Blommor!!! Kände mig liiiiite töntig när jag åkte metro med den här hem. Jonski var mycket nöjd över sitt ballongval. Å andra sidan fick hon en blöjtårta för lite mer än ett år sedan, så antar att det här var mer än rättvist att jag fick en sån här. Drack ett litet glas skumpa. Vissa säger att skumpa är ett trick för att få igång förlossningen. I och med att Bernie nu är fullbakad så skadar det inte att försöka få ut honom lite. Tror i och för sig inte att det fungerar. Men gott var det. Mmmm.. Eggs benedict är kanske den bästa frullen. BananpannkakorOch jag då. Tusen tack för min icke-babyshower. Den var superfin!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *