Random

Kvinnisbesök

Började morgonen med att besöka läkaren. Hade ett läkarbesök för en vecka sedan, men det var så kort och konstigt att jag bad om ett nytt. Ville liksom verkligen bli kollad ordentligt. Inte nio minuter med lite blodtryck och vikt och sen hejdå. Jaja. Så nytt försök, ny läkare. Dagens besök var allt annat än förra veckans. Här träffade jag en läkare som verkligen kollade mig, ställde frågor och framförallt brydde sig. Så skönt.

Efter det besöket blev jag skickad vidare till Kvinnokliniken för att kolla att Bernies pool hade tillräckligt med vatten och inte gått sönder. Hängde där i närmare två timmar innan jag fick klippa av mig armbandet och åka hem igen. Bernies pool visade sig fungera bra och han får fortsättningsvis festa vidare där inne lite till. Ändå skönt att få statusen på kroppens poolparty. Fick även spana in honom via ultraljud. Tydligen väger han ca 3 kilo och har huvudet var det ska vara.När Niki kom hem och jag vaknat upp från min powernap hoppade vi in i bilen och körde ut till Ingå. Här ligger jag nu framför brasan och spanar på Niki som lagar Club Sandwich. Lite strandmat är aldrig fel så här i slutet av oktober.

 

Ps. Om ni missat det så har det kommit nya avsnitt av både HBO:s Silicon Valley och SVT:s Vår tid är nu. Den senare skapade många frågetecken för mig i och med att huvudrollernas barn ser ut att vara jämngamla med sina föräldrar. Hur tänkte dom där?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *