Random

Ett fredagshej

Hejsan ni och hej fredag! Niki är i Berlin på jobbresa och jag är ensam hemma i stan. Har för första gången den här veckan en hel dag med noll planer och är så peppad på att bara vara hemma hela dagen ensam. Tänker ta en ordentlig städrunda och på kvällen laga ihop något sjukt gott till middag och slänga mig i soffan med en film. SÅ SKÖNT.

Igår var jag på min svåger Andus senaste restaurang Story Triplas kompisöppning med mina svägerskor Hanna och Linda. Har ni inte besökt Tripla ännu så rekommenderar jag er att ta en tur dit och ta ett litet glas på Story. Mycket trevligt med mysigt tillhåll mitt i mindre mysigt men helt fint köpcentrum. Himla stolt över Andu också som bara öppnar fantastiska hak efter hak.
Annars börjar jag varje morgon med en smoothie på banan, mango och kiwi. Häromdagen när solen sken (den enda dagen) hängde jag i en park med den här i en termos på en parkbänk och solade mig. Är för övrigt väldigt nöjd med att solen inte skiner idag eftersom bra väder gör att jag måste hänga utomhus, annars får jag dåligt samvete. Livet som nordbo. Har även börjat dricka hallonbladste. Inte för att det egentligen finns något vetenskapligt bakom det här, men ryktet säger att hallonbladste kan ge en snabbare läkning och ge mindre blödningar efter förlossningen. Oavsett om det fungerar eller inte så har jag ingenting att förlora på att dricka det. Det är hur som helst ganska gott. Köpte det i Hagnäs hall för den som undrar. Så tvättar jag även Bernies kläder idag. Gulliga!!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *