Random

Söndagsfixet

Söndagsmyset här hemma är kanske lite meningen med livet. Niki lagar middag och jag dricker iskallt bubbelvatten och lyssnar på Rättegångspodden vid matbordet. Tidigare idag har vi varit på Ikea och shoppat tvättlappar och småsaker till Bernie. Åt även kokt korv så som man ska göra. Efter det tog vi svängen om Tokmanni och köpte allt det sista som vi behöver i bebisväg. Blöjor, bindor, amningsinlägg, toalettpapper, wetwipes, mam-flaskor och annat smått och gott. Ganska trevligt att kunna stryka över sista must-haves på listan. Nu kan han få komma om han vill. Nej, skoja bara. Niki ska till Berlin på torsdag över helgen med jobbet så Bernie får helst stanna inne tills det att Niki är tillbaka i landet. Helst.

Ska faktiskt till läkaren imorgon och kolla läget. Har en känsla av att Bernie inte kommer att vara en typ som kommer i förtid. Han kommer helt säkert gå över med sådär tio dagar och växa till sig lite innan han bestämmer sig för att säga hej. Helt okej för min del. Just nu känns allting faktiskt helt okej. Vecka 37 är en bra vecka.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.