Random

Presenter och första dagen som mammaledig

Första dagen som mammaledig och jag känner mig lite…fel. Nästan som om jag sjukanmält mig utan att vara sjuk, eller som om jag vore arbetslös och bara väntar på att en potentiell arbetsgivare ska ringa mig med dåliga nyheter. Nästan som om jag fuskar? Jättekonstigt. Antar att det tar några dagar/veckor innan man kommer in i det här och inte bara de fyra timmar som jag varit ledig hittills.

Igår gjorde jag klart alla mina överlämningar, hade möten med kunder och kollegor och rensade ut hela min hubspot. Sa hejdå och kramade alla kollegor och vandrade ut med två påsar i händerna lite efter fem. Konstig känsla. Blev verkligen firad av mina kollegor med både hejdålunch, presenter och tårta på det. Fick champagne (yee), en body med företagets namn och logo på (hej startup kid) och ett fint kort med massa grattishälsningar.

 

Efter min sista jobbdag promenerade jag ner till Ulrikasborg på AW med Fanny, Linnsen, Sandis och Sonja (saknade Pio och Mickan). Vi hade inte setts på ett bra tag och mycket hade hänt sedan vi senast setts. Så vi uppdaterade varandra om statusen på livet och sen fick jag ännu mer presenter. Woop! Hej bortskämd. Fick en ljuvlig overall i merinoull vilket var precis vad Bernie behövde. Han hade ingen hal outfit att värma sig i under till exempel bilfärder och promenader. Han kommer bli så fin i denna lyxiga look. Dessutom fick han en gullig mössa och så fick hans mamma en flaska rödpang. Precis vad hans mamma kan behöva ett glas av om någon månad eller två.

Nu ska jag pyssla lite här hemma och laga en efterrätt till kvällen. Ikväll ska vi nämligen till Jonski och Riku i deras nya Sököhem på middag. Borde kanske även beställa en ny bil på vägen dit när vi ändå är i Esbo och hänger. Ska se om vi hinner. Kan bli tight 🙂

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *