Random

Dagen före dagen

Näst sista dagen på jobbet idag. Insåg nämligen imorse innan jag elskotrade till jobbet att min sista dag är imorgon och inte alls fredag som jag sagt hela tiden. Hade inte fattat att 11.10 var den första dagen jag får kela-pengar och inte den sista dagen jag jobbar. Kanske borde ha stått tydligt någonstans ”DIN SISTA DAG ÄR TORSDAG” för sådana som jag som helt tydligt inte kan läsa ordentligt. Var till och med tvungen att skicka och fråga Jonski (min vanliga frågemaskin) hur kela räknar riktigt. Himla bra med en Jonski, alla borde ha en sådan.

Så min näst sista dag här på mitt jobb består av möten och därefter en hejdålunch i min ära. Ganska fint ändå att jag som bara varit här i sex månader ändå får en hejdålunch. I och med att jag strängt sagt till mina vänner att jag inte vill ha en babyshower så kanske jag kan se det här som det närmsta jag kommer en sådan. Fast minus allt det där gulliga som jag ogillar med en babyshower.

Hur som, näst sista dagen och jag är så peppad på att gå på ledighet. Nytt kapitel i livet och jag har (kanske) en hel månad framför mig att bara mysa, chilla, boa och baka bullar. Livet.

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *