Helg

En helg

I fredags åkte vi för första gången på middag till Jonskis, Rikus och Celies nya hem vid Sökö strand. Tog med oss en flarra champagne och efterrätt och blev bjudna på tacos och husesyn. Älskar när ens kompisar flyttar och man får komma in i allt det nyafixade för första gången. Man blir så genuint glad för sina vänner när dom får det så fint. Sen åt vi middag i det nya köket och pratade ganska mycket babysnack. Det blir lite så naturligt när vi bara har en månad kvar av väntande och dessa två varit föräldrar i ett helt år (experter enligt oss). Tog med en flaska champagne av samma märke som vi serverade under vårt bröllop. Rekommenderar den starkt. Funfact så är det min svåger Andu som importerar den till Finland och ser till att den finns på Alkos hyllor. Har fler av just den sorten i vårt kylskåp för den dagen jag själv får unna mig ett glas eller två. Åkte hem lite innan tolv. Var så pigg och glad att jag helt tappade tiden och plötsligt var det nästan midnatt. En härlig fördel med att inte dricka alkohol är ju att man bara kan hoppa in i sin egen bil efter en middag som den här och köra hem. Extra trevligt när man befinner sig lite längre bort från Berghäll. En halvtimme senare var vi hemma och jag slocknade asap. På lördagen tog jag en liten sväng till Ikea och köpte ljus, därefter tog jag en brunch på The Way här i Berghäll med min nygifta vän Eva. Eva som är från Grekland gifte sig med Nikis kompis Toffe för någon vecka sedan i Grekland. Det var bröllopet som vi först hade tänkt åka på men som vi till slut kände att blev lite mycket för mig i och med att jag då redan var i vecka 34/35. Bröllopet såg magiskt ut och när jag träffade Eva kände jag sån fomo över att jag missat denna helg på Naxos. Å andra sidan skulle jag förmodligen avlidit av fyra dagars fest i 30 graders värme. Himla roligt att äntligen få träffa bruden och höra allt om årets party.
På kvällen bjöd vi Nikis bästis Rici och hans Veronika på lasagne hemma hos oss och dom tog med sig efterrätt (samma koncept som kvällen innan). Här fortsatte babysnacket ännu mer i och med att de här två ska få tvillingar en månad efter att Bernie kommer. Så kul att vi får samtidigt. På söndagen åkte vi till Bauhaus och köpte skruvar, sen fixade vi i Bernies ”rum” och åt lasagnerester. På kvällen vandrade jag bort till vår lokala biograf Riviera, köpte stans absolut bästa Moctail Carrot King och såg Downton Abbeyfilmen ensam i en stor fåtölj. Älskar att gå till Riviera ensam och ja, jag älskade filmen. SÅN MYS! Slut på helg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *