Random

En bildlös helg

Ny vecka nya möjligheter (kliché). Hehe. Efter en helg med middagar, storstilad 30-årsfest med temat 89 och en lugn söndag måste jag konstatera att jag varit exceptionellt dålig på att ta någon form av bilder. Då har jag ändå spenderat lördagskvällen utklädd till byggnaden Globen och varit gift med Berlinmuren. Men att, hade en fredag där jag på morgonen inte alls mådde bra. Hade en smärta som påminde om stark mensvärk hela morgonen och det gjorde verkligen ont. Ringde rådgivningen och fick gå och lämna lite mer prover. Mot eftermiddagen la sig som tur smärtan och jag mådde betydligt bättre. Var dock ganska utmattad efter den lilla rumban och kanske just därför helgen blev lite av det lugnare slaget. Fick rådet att varva ner ordentligt. Med facit i hand hade jag haft en lite för hård arbetsvecka.

Så på fredagkvällen (när jag var piggare) gick vi och köpte vagn (!!!) på Vaunu-Aitta i Gräsviken. Ska faktiskt hämta den redan ikväll och är så peppad på det. Efter vagnköpet gick vi på en after work med min kära svärmor innan vi skotrade hem till V&R på en lugn middag. Åt hjortköttbullar och potatismos med äppelkaka till efterrätt och var hemma strax före elva på kvällen då jag däckade.

Lördagen mådde jag bättre och tog en sväng på stan. Fixade lite småsaker och åkte därefter hem för att bygga min kostym för kvällens 30-årsfest. Klippte upp en vit pilatesboll, fyllde den med mig själv och täcken och ritade om den till arenan Globen i Stockholm. Sen åkte jag och Niki (iklädd som Berlinmuren) på party på en teater i Vallgård. Födelsedagsbarnen hade fixat en helt otrolig fest med över hundra glada gäster, catering, öppen bar och DJ. Så himla fint. Men som den fruktansvärt dåliga minglare jag numera är (saknar verkligen partyjaget) och eftersom jag inte mådde riktigt bra åkte jag hem vid tiotiden och tog en tidig kväll istället. Skulle jag berättat det där för mig själv för ett år sedan skulle jag aldrig ha förlåtit mig själv. Gå hem tidigt från tidernas fest. Vem är jag? Jaja. Nog om att trashtalka det nutida jaget.

Söndagen gjorde vi absolut ingenting. Vi såg (skojar inte nu) två säsonger av Entourage och åt svennetacos framför tv:n i pyjamas. Slappaste dagen någonsin. Men så var den ena av oss bakis och den andra bara trött i allmänhet. Så kanske det var välbehövligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *