Vardag

Barnvagn och ett måndagsliv

Känns som om veckorna går ganska snabbt just nu, vilket känns himla bra. Vaknade lite extra glad imorse och var för ovanlighetens skull taggad på frulle. Lycka som svensk är att upptäcka att Stockmann börjat sälja Lantkaka från polarbröd i delikatessen. Brödet är nästan exakt som hönökaka fast med små frön på baksidan. Älskar ju hönökaka och brukar föräta mig på den varan under mina Sverigebesök. Så helt plötsligt har den här kvinna som vanligtvis kämpar med att äta frukost funnit glädje i dagens första måltid. Yey. Jag vet att jag har tjatat om den här galna plantan förut, men det känns som om den nu blivit ännu större? Den liksom attackerar mig varje gång jag går till och från sängen. Överväger att sälja den vidare och införskaffa något lite mindre. Ska tänka på saken. Tänker att den säkert ger massa ren luft och så skapar den en härlig djungelkänsla. Skulle kanske bara vilja göra den litelite mindre.

Hur som helst så var jag på kontoret hela dagen idag. Hade en del möten, skuttade även till huslab och lämnade några prover, åt lunch på Twisted Street Kitchen med några kollegor och åkte till Gräsviken efter jobbet där jag mötte upp Niki och vår bil för att hämta…….Bernies nya fordon. En Bugaboo Donkey i färgen Steel Blue med svart chassi. Vi bestämde oss till slut för en Donkey och inte en Fox som jag kanske hade tänkt från början. Vi kände nämligen att funktionen som ger möjligheten till en syskonvagn är himla praktiskt i och med att vi gärna vill ha fler barn i framtiden. Egentligen är det Niki som lobbat mest för en Donkey och nu när vi hämtade den kändes det väldigt rätt. Båda Nikis yngre syskon köpte till sina första barn andra vagnar men har båda idag Bugaboos. Så vi tänkte att det är bättre att ta en Buggis från början så blir det nog hur bra som helst. Tycker dessutom att Bugaboo gör sjukt snygga vagnar så valet var egentligen ganska enkelt. Har gått och småpillat på vagnen hela kvällen. Funderade nästan på att ta en sväng runt kvarteret med den i ett skede. Men det kanske bara skulle vara konstigt? Så sjukt att vi inom några månader kommer att gå och skuffa den där framför oss med en bebis i. Så peppad just nu på den biten!PÅ tal om Bernies grejer. Han börjar ha en hel del kläder nu och allt är så himla gulligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sen lagade vi middag. Rotfrukter i ugnen, baconlindad kycklingfilé och sås på creme fraiche, basilika och vitlök. Mmm..

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *