Random

Veckans planer

Veckans planer: Igår var jag hos Sabbe med Ylva och gjorde livskartor och åt ost. Klippte och klistrade hur mitt liv ska se ut närmaste året och resultatet blev ganska mysigt. Senast vi gjorde livskartor tillsammans klistrade jag dit ett nytt roligt jobb och en bebismage som största målen. Var ganska olycklig just då och kände mig så vilsen. Så här snart ett år senare känns det fantastiskt att båda mina största önskningar nu är uppfyllda. Min nya livskarta handlar mer om att njuta av livet. Fint att se hur livet ändras.

Idag ska jag på Andus (Nikis systers man) senaste restaurangs öppningsfest för familj och vänner. Ska bli mycket trevligt. Alltid kul när familjens restauranguru öppnar mer hak i våra områden. Woop.

På onsdag åker vi äntligen till Korpo och är där ensamma resten av veckan. Vi ska ha landekontor, grilla och bada bastu varje kväll. Ser väldigt mycket fram emot det. Vi har ju knappt hängt på holmen alls i år så det är verkligen på tiden.

På söndag ska vi försöka ta oss tillbaka till stan i tid för att fira Jonskis och Rikus lilla C som fyller ett år. Blir kalas!

Snart här!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *