Random

Bröllopshelg

I lördags morse blev vi upplockade av Hanna och Andu för att åka på våra vänner A&I:s bröllop utanför Björneborg. Brudgummens familj äger ett fantastiskt bruk i Norrmark dit vi alla gäster var inbjudna för helgen. Väl framme på familjebruket checkade vi in och fick våra rum för natten. Vårt rum var så himla fint. Kände direkt att jag lätt skulle kunnat stanna ytterligare några nätter, bara för att allt var så mysigt. Hur som helst så fixade oss i ordning och tog en drink i klubbhuset innan vi åkte buss några hundra meter till kyrkan. Sen var det bröllop för hela slanten. Vår (bilsällskapets) bröllispresent till paret. Varje champagneflaska kommer med instruktioner när den ska förtäras. Nytt hem, första bröllopsdagen och så vidare. Champagne behöver man alltid i livet. Brudparet var så fantastiskt fina. Ceremonin var personlig med bland annat allsång till Lejonkungens Can you feel the love tonight. Älskar när bröllop är personliga. Efter vigseln minglade vi i trädgården innan middagen. Middagen hölls i det här huset (Isotalo), festen i ett annat liknande och efterfesten (efter 03:00) i en tredje byggnad. Lokalerna i sig var en helt egen upplevelse. Har ni någonsin svängarna förbi så ska ni absolut besöka Ahlströms bruk i Norrmark. Här finns även den arkitektoniska Aalto-pärlan Villa Mairea (som jag tyvärr bara haltade förbi på natten). Sen blev det middag och massa fina tal. Efter middagen bytte vi hus för fest, liveband, bar och nattmat. Jag hängde kvar till tvåtiden innan jag stapplade tillbaka till vårt rum. Hade liiite ont i fötterna av mina klackar och var helt slut på energi. Ibland behöver man dessutom som nykter avlägsna sig från fester för allas skull. Hehe. Just då saknade jag verkligen att också vara lite på lyset med champagne i handen. Är trots allt en partypingla av rang.

Morgonen efter åt vi en så bra frulle tillsammans i det stora huset innan vi checkade ut och körde hem igen. Tack till I &A för ett fantastiskt vackert, roligt och stämningsfullt bröllop. Så glad och tacksam över att få vara med och fira er kärlek.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *