Vardag

Vardagslivet

Min torsdag gick jäkligt bra jobbmässigt. Hade sånt flyt att jag nästan svävade på moln när jag rullade hem efter dagen. Ni vet känslan när något man jobbat länge på plötsligt bara funkar och allt går ens väg. Så skönt. Åkte hem, lagade spaghetti och köttfärssås med färsk pasta och åt den framför tv-serien Younger. Niki och Milla som hade varit på jobb i Tammerfors över dagen ramlade in lite senare och sen så gick vi till vårt stammishak Toveri på hörnet (50 meter från vår dörr) och spelade sällskapsspel och drack öl (Niki) alkoholfri Happy Joe (jag). Vi skippade konstens natt helt i år vilket var lite ovanligt för att vara jag. Förra året blev jag ju överraskad med en minimöhippa när jag stod och minglade med gratis rosévin i handen på Förlaget. En kväll som slutade på Kalles dansgolv med en väldigt berusad jag. Mys. Vann för övrigt hela SKAM-serien från Sandra Beijers blogg. Lycka!Annat tips. Rör ni er i närheten av Ingå så finns det gratis solrosor att plocka bredvid 51:an.Plockar där den här tiden varje år.  Så fina!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *