Milla

Inställda planer och en Millahund

Jag, Niki och Milla skulle egentligen åka till Korpo idag men bestämde oss för att skjuta lite på den planen. Tanken var att vi skulle stanna där några dagar och ha gemensamt hemmakontor. Vi har knappt varit på holmen i år så vi tänkte att det hade varit mysigt. Men så tänker vi nu att vi tar det lite senare ändå. Går ju det också. Istället blir jag kvar här i Ingå (är här med min familj) och går på middag hos grannarna ikväll. Köpte på mig lite mer alkoholfri rosé så att jag också kan festa till det lite. Niki har fullt upp med att sköta Helsingfors och Flow med sina 1400 elskotrar (han styr alltså Tier Helsingfors) så tror ingen av oss lider av våra inställda planer.

Millahunden som fick en dödsdom för två år sedan har de senaste dagarna blivit lite sämre. Oklart om det är själva tumören eller något med ena höften men det ser ut som att vi måste besöka doktorn i veckan och kolla läget med henne. Hon fick en dödsdom för två år sedan då menade dom att hon skulle klara sig två veckor till två månader och så här två år senare är jag såklart tacksam för all extra tid vi fått. Skulle bara önska att hon är här när Bernie kommer till världen. Tror Milla skulle gilla att bli storasyrra. Lite tid till Milla, lite till.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *