Tips

Till er med airpods

Innan jag blev med Airpods (tack syskon, Evelina och moster för den presenten) trodde jag att jag aldrig skulle kunna ansvara för något så enkelt att slarva bort. Men hej, så här åtta månader senare lever båda två ännu och mår bra. Man tar helt enkelt hand om airpods bättre än vad man gör med vanliga vita applehörlurar. Andra funderingar jag hade var om airpods verkligen var värt det höga priset kvalitetsmässigt, men herregud vad bra dom är. Kanske inte skulle påstå att dom direkt har förändrat mitt liv, men ändå lite åt det hållet. Dock har även den andra personen i mitt hushåll också insett airpodsens magi och lånar dom lite då och då. Så dessa vita riddare används väldigt flitigt.

Men senaste veckorna har plötsligt ljudkvalitén gått åt helvete. Plötsligt är det som att lyssna i ett par fem euros hörlurar du panikshoppat på en östeurpeisk flygplats. Inte alls kul. Så jag googlade på saken och hittade ett tips som kanske inte är så fräscht men det fungerar verkligen. Gjorde hela proceduren och nu är dom som nya igen. Så till dig som äger airpods där ljudkvalitén försämrats, GÖR SÅ HÄR:

Ta en tandborste, ny eller gammal men helst en ren sådan och borsta de svarta högtalarna så att allt smuts försvinner. Sen (I know, det här är lite weird) suger du ut luften ur dom med munnen (du behöver inte slicka på dom, hehe) så att du känner att luften liksom blir fri. Borsta sen lite till och walla, dina airpods är som nya igen. Varsågod!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *