Random

Det ligger i luften

Ah, jag vet att det ännu är sommar ute, men herregud vad jag längtar efter hösten. Kanske lite extra mycket i år eftersom det kommer att hända så mycket spännande just den här hösten. Men längtar även efter mörka kvällar med tända ljus, mustiga långkok, stora tekoppar och pussel i mängder. Längtar efter ett hemmaliv iklädd stora mjuka stickade tröjor, pyjamasbyxor och fårskinnstofflor. Om två månader (11.10) jobbar jag min sista dag och därefter har jag som plan att i en månad pussla igenom alla de enorma mängderna med pussel jag köpte förra hösten med ljudböcker i öronen.

Det börjar i alla fall kännas i luften nu. Ni vet doften av skolstart, nya kläder och rutiner, så där som sensommaren ska kännas så här års. Förändringen som är på gång och jag har aldrig välkomnat den med mer öppna armar än nu. Herregud sån mys.
Miwwa <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *