Random

Att spy och att ha en dörr

Hallåhallå från Berghälls kulle. Här hänger jag och tar det lugnt.

Åkte hem från jobbet innan lunch idag. Mådde plötsligt illa och kände mig supertrött. Så hoppade på en Tier och körde hem. Stannade och spydde lite vid Tölöviken och mådde faktiskt bättre efter det. Har inte spytt sedan vecka 21 så blev lite förvånad över hela grejen. Nu känner jag mig piggare (sov några timmar) men är fortfarande inte på topp. Det positiva med att åka hem och sova var att jag även kunde passa på att tvätta samtidigt (multitasking). Var knappt hemma förra veckan så hade nästan inga rena kläder. En positiv sak med att må lite skit.

Här har ni förresten vår nya dörr. Den behöver en glasskiva och ett nytt underrede och efter det är dörrbordet klart. Gillar verkligen den grågröna färgen så mycket och tycker att det hela blev ganska bra. Dörren är 206 cm lång och 90 cm bred så behöver även fundera ut nya stolar eftersom vi numera kan ha lite fler gäster. Åtta istället för sex. Kul med dörr!

Hejsvejs.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *