Random

Familjehäng och mat

Började just fundera vad jag gjorde den här helgen egentligen. Så laddade jag upp bilderna och kom fram till att den här helgen verkar ha handlat en hel del om mat. Det här med att jag tvättat en hund, skrapat en dörr, varit på antikmarknad hamnar lite i skymundan med tanke på att det framförallt är maten jag fotograferat. Så vad gjorde jag i helgen? Jag åt och hängde med min familj i Ingå. Ungefär det jag gör varje år den här tiden. Känns nästan som om inget annat är så hemskt viktigt just nu än att hänga i det röda huset vid havet med familjemedlemmar och massa mat.

Så här kommer min mathelg.

Drack rosébubbel från Richard Juhlin. Åt kantarellpizza med vitsås och ruccolaOch pajer till lunchOch våfflor till lunchÄLSKAR VÅFFLORSkrapade undersidan av vår dörr med Niki. Värmepistol på sen gick det undan. Milla var såklart med på alltGrillade och drack mer vinVäldigt mycket grönsakerMin syster och moster kom på torsdagen, den enda från Sverige den andra från Norge. Tog i och för sig ganska tidiga kvällar eftersom jag är lite av den kvällströtta typen numera. Efter sju på kvällen märker jag hur hela min energinivå ramlar ner sådär tio nivåer. Åt även den här räksalladen. Och var väldigt många gånger i plurret.Klassikern.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *